Over ons

De mensen achter het Centrum

Op deze pagina vindt u meer informatie over wie wij zijn, hoe wij werken en met wie wij samenwerken.
Onze opleiding is in 2019 overgenomen door Sandra Koot.
Proefles vrijdagavond 22 november 2019, van 19.00 uur tot 21.00 uur.
www.opleidingscentrum-inverbinding.nl

Diny Reheis-van Vliet (1950)

Na jaren van persoonlijk proces deed ik de vierjarige Beroepsopleiding tot Transformatietherapeut. Ik volgde diverse aanvullende opleidingen en medische bijscholing. Ik ben oprichtster en docent van beroepsopleiding tot Essentieel Therapeut. Deze opleiding is door het KTNO geaccrediteerd onder nr. K7769. Verder geef ik regelmatig Cursussen, Workshops, Themadagen, Weekenden en Opstellingen. Ik heb sinds 1996 mijn praktijk in Hoorn, waar ik individueel, met groepen, als docent en als mentor/coach werkzaam ben. Tijdens mijn jarenlange praktijkvoering heb ik nieuwe methoden mogen ontwikkelen en vorm gegeven. Ik ben geregistreerd CAT-Natuurgeneeskundig Therapeut.

Hoe werk ik?
Tijdens de begeleiding werk ik vanuit een verbindende energie, veiligheid, aandacht en contact. Na het intakegesprek kijken wij hoe we op weg kunnen gaan en welke werkvorm of therapie voor jou op dat moment het beste is. Tevens kijken wij naar gedragspatronen, emoties of blokkades, die je steeds tegenkomt in je dagelijks leven. Deze gerichte manier van werken brengt helderheid, bewustwording en inzicht, waardoor ‘omzetten’ mogelijk wordt en bestuurskracht ontstaat. Tijdens de begeleiding pas ik de werkvormen toe die in het hoofdstuk OVER DE THERAPIE beschreven zijn, maak ik gebruik van de ervaringen die ik tijdens mijn eigen proces doorleefd heb en van mijn eigen ‘Veld van mogelijkheden’.
Tel.: 0229-219018/06-50814627

Peter Reheis (1951)

Als levenspartner van Diny heb ik in dezelfde periode mijn bewustwordingsproces beleefd. Hierdoor ontstond ook bij mij de wens om de 4-jarige beroepsopleiding tot Transformatietherapeut te doen. Ik heb tevens diverse trainingen gevolgd, waaronder Tantra- en Relatiegroepen en volgde ik medische bijscholing. Ik begeleid mensen individueel, ben werkzaam als docent en begeleider en geef samen met mijn partner, Workshops, Themadagen en Weekenden. Tevens was ik werkgever in de elektrotechnische branche. Het is vreugdevol te ontdekken dat bewust Zijn altijd en overal toegepast kan worden. Ik ben geregistreerd CAT-Natuurgeneeskundig Therapeut.

Hoe werk ik?
Met respect voor jouw weerstand. Die heeft je tot nu toe beschermd. Door subtiel ermee om te gaan kan deze uiteindelijk smelten. Bij het begeleiden van mensen maak ik gebruik van ervaringen uit mijn eigen proces, alsmede ervaringsgerichte oefeningen die je in staat stellen nieuw bewustzijn toe te laten. Naast deze ervaringsgerichte oefeningen gebruik ik: aandachtig voelend waarnemen, ademoefeningen, meditatie en visualisatie, chakra en verbindingsoefeningen die de mannelijke en vrouwelijke aspecten in jou samenbrengen en jouw innerlijke kind helpt helen. Er vindt altijd een intakegesprek plaats, waarin wij samen kijken of deze vorm van begeleiding voor jou geschikt is en welke werkvorm toegepast kan worden om helderheid, inzicht en bestuurskracht te verkrijgen.
Tel.: 0229-219018/06-36456848

Wij stellen onze collega’s graag aan u voor:

Sandra Koot 15 jaar geleden ben ik mijn pad van bewust Zijn opgegaan, op zoek naar meer zingeving in mijn leven. Ik heb verschillende cursussen gedaan, waaronder Reiki-master, Shamballa-master en Quantum Touch. Ook heb ik de beroepsopleiding Voetreflexologie gevolgd en heb ik mijn eigen praktijk opgezet. Om nog meer inzicht en verdieping te krijgen ben ik de beroepsopleiding Essentiële Therapie gaan volgen. Betrokkenheid, empathie, nieuwsgierigheid en enthousiasme geven betekenis aan mijn Therapeut schap en wanneer ik als docent werkzaam ben tijdens de lesdagen. Tot ziens in mijn praktijk, of op de lesdagen.
Geregistreerd als Natuurgeneeskundig Therapeut bij de BATC.
Tel.: 0229-561631/06-11101719  www.praktijksandrakoot.nl

Michaël Nijholt. Na jaren van persoonlijk proces waarin ik regelmatig tegen mijn grenzen aanliep, kwam ik in aanraking met Essentiële Therapie. De toegepaste methoden en oefeningen gaven mij helder inzicht in mijn belemmerende patronen, waardoor ik zicht kreeg op mijn essentie. Hierdoor heb ik kunnen ontdekken wie ik werkelijk ben en dat gaf mij de mogelijkheid om te worden wie ik graag wil zijn. Ik ben als Essentieel Therapeut verbonden aan het Centrum en ik begeleid en ondersteun verschillende jaargroepen tijdens de lesdagen.
Ik wil mijn ervaring graag delen met een ieder die zijn of haar persoonlijk proces wil aangaan.
Tel.: 06-28359522 www.praktijknaaressentie.nl

Colin Rinkel. Ik loop al enige tijd op het pad van ontwikkeling, eerst voor mijzelf. De groei die ik heb opgedaan vroeg letterlijk om hiermee naar buiten te komen. Eerst als coach en later als therapeut. In de coaching miste ik de verdieping en die heb ik hier gevonden. De therapie is een prachtige tool, het levert je inzichten, bewustwording en handvatten op om met jezelf en/of situaties om te gaan en eigen keuzes te maken. Mijn begeleiding is ondersteunend, empathisch, met humor en afgestemd op jouw vragen van het moment. Verder geef ik samen met Sandra les aan de 4-jarige opleiding Essentiële Therapie.
Tel.: 06-52282821

Angèle Merks. Mijn weg naar verdieping en vertrouwen liep langs voetreflextherapie, zang en theater. Mijn creativiteit en passie brachten een opening waardoor ik de 4-jarige opleiding tot Essentieel Therapeut ben gaan volgen. Dit leidde tot verdieping van bewustzijn en gevoel. Door de ervaringsgerichte oefeningen werden mijn innerlijk kind en puber gehoord. De raakvlakken met de patronen in het dagelijkse leven werden duidelijk. In juli 2015 heb ik de opleiding succesvol afgerond. Ik heb mijn eigen praktijk en ondersteun als begeleider tijdens de lesdagen. Graag wil ik anderen deelgenoot maken van mijn inzichten en bewustwording.

Tel.: 06-42095198 http://essentieeltherapeut.nl

Print Friendly, PDF & Email